These are the words on my mind

It's getting late, way too late
I'm lying in bed, waiting for your call
Even though, I know I'm waiting for nothing
Saturday night, you held me close
Told me you'd never let go
Sunday mornin' arrived and washed away yesterday
And I'm still waiting, for you
Still waiting for that Saturday to come back around
Waiting for Saturday, waiting for you
You told me I was yours
I guess you meant until someone better came along.

oh baby we've got it

Tog mitt sjuka arsle ur sängen & hämtade upp Emeliten, så åkte vi till shejken & hämtade ut våra älskade biljetter till torsdag, wiho! Jag tog även med mig 2 filmer hem som får hålla mig och mitt snor sällskap ikväll.
shit shit shit

Jag är officiellt jättesjuk, jätteroligt. Jag har inte tid med det här!

hooked

Lars Winnerbäck – Hugger i sten
Jag dricker glögg Med balkong dörren öppen inatt Jag är så trött på alla mail och koder Jag vill ha dig här på riktigt inatt Och suga liv ur din halspulsåder Ja för en doft av sommarens sista dagar När vinden blåser in ifrån England Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd Det är så lätt att fantisera Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen Men mycket vill ha mera Och jag har kvar av sommarn om du behagar Om du behagar komma hem från England Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist Nej inte jag Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag Jag hugger i sten Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur Och inatt kom isen över sjön Och snön föll försiktigt över Skandinavien Och Nordsjön är väl stilla och kall så här års Innan våren sätter av igen Och det är nånting stilla mellan dig och våren Det är nåt kallt mellan mig och England Och imorgon sveper en dimma in Som julrusch över staden Och det vimlar av stressade människor i stan Men det är tomt på strandpromenaden Och jag tänkte att du kunde stå där i solen Men berätta ingenting om England Och jag har knappast lärt mig nåt sen sist Nej inte jag men jag tänker och tänker Och vet att du sa Jag hugger i sten Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur Jag dricker glögg Med balkong dörren öppen inatt Och låter vinden blåsa in ifrån väster Som en virvlande storm Och som en dansande vår Ja som en galen orkester Och jag dricker ur mitt glas Och alla dörrar är öppna Nu är det dimma Över mig och över England Och du sa (X 2) Jag hugger i sten Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

sick sick sick

Skönt att jag har gått och blivit cpförkyld, alltså inte lite snor utan, typ, asmycket. Fick gå hem från jobbet idag, toppen... Inte. Jaja, legat i sängen nästintill hela dagen, tänkte sova i tid & sen imorgon gå upp och laga mat till min fina bror & sen åka till jobbet (9h). Blir ingen kickass helg precis, bara jobb. Men, är ledig nästa helg så det väger upp! Och då kommer mina oerhört saknade Simone hit, ska bli så jäkla kul!

Nä, nu ska jag fortsätta kolla matprogram & snora lite mer.

shoot yourself

Hej, jag hatar dig. Inget nytt där inte.

warming up

Lars Winnerbäck – Hugger i sten
Lars Winnerbäck – Ingen soldat
Lars Winnerbäck – Köpenhamn och överallt
Lars Winnerbäck – Stockholms kyss
Lars Winnerbäck – Söndermarken
Lars Winnerbäck – Timglas
Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck
Melissa Horn – Jag kan inte skilja på
Melissa Horn – Lät du henne komma närmre
Melissa Horn – Vår Sista Dans
Melissa Horn – Säg ingenting till mig
Melissa Horn – Jag vet vem jag är när jag är hos dig


KÄRLEK

go away

Jag begär inte att ni ska tycka synd om mig det har jag aldrig sagt, men ni beter er som svin, mot mig. Jag begär inte att ni ska tycka synd om mig, jag vill att ni accepterar & tar hänsyn till mig & mina beslut. Jag är en del i det här pusslet, en så fan mycket större del än er. Jag hade min pappa i tjugo år, och jag får inte må dåligt? Okej, det låter logiskt, eller? Nej, det är så jävla ologiskt. Jag blir besviken och förstår inte. Hur kan DU tänka så? Det trodde jag inte om dig, I guess I was wrong.

På onsdag skriver vi över huset, klappat och klart. Sen efter det boupptäckning & jag vill inte gå dit, alls. Jag vill inte sitta där i ett rum & känna mig minst i världen. Jag förtjänar inte det. Jag åker dit, gör vad jag ska & sen ska jag hem. Hem till min underbara mamma som är bäst. Min mamma som hejar på mig. Min mamma som hör av sig för ofta "ifall något hänt" när det aldrig har det, men "tänk om". Min mamma som stog ut med mina nallekalas & skjutsade runt mig bak på hennes cykel. Min mamma som aldrig skulle svika. Min fina mamma.

let's do it

Ja, så har vi gjort det. Tagit ledigt från våra jobb & bokat biljetter för att nästa vecka kolla på Lars Winnerbäck tillsammans med Melissa Horn, fyfan vad jävla underbart! Mycket bättre än dom två kommer man inte i musikväg. Jag ser fram emot det och lyssnar enbart på deras låtar som uppvärmning, jag är taggad!

above it all

Lars Winnerbäck, Öland 2010, ren och skär lycka. Underbart, jag sken som en sol & allt var bara så jävla bra. Kärlek.
here we go!

Regnkläder & alkohol är nerpackat, för nu flyr vi fastlandet för Lars Winnerbäck på Öland!

marry me

I know, jag och mina låttexter. Men, jag kan inte hjälpa det.
Det är så fint att det nästan gör ont.

Train – Marry Me
Forever can never be long enough for me
Feel like I've had long enough with you
Forget the world now we won't let them see
But there's one thing left to do

Now that the weight has lifted
Love has surely shifted my way

Marry Me today and every day
Marry Me if I ever get the nerve to say
Hello in this cafe
Say you will
Mm-hmm
Say you will
Mm-hmm

Together can never be close enough for me
Feel like I am close enough to you
You wear white and I'll wear out the words I love
And you're beautiful


Now that the wait is over
And love and has finally shown her my way

Marry me today and every day
Marry me if I ever get the nerve to say hello in this cafe
Say you will
Mm-hmm
Say you will
Mm-hmm

Promise me
You'll always be
Happy by my side
I promise to
Sing to you
When all the music dies

And marry me today and everyday
Marry me if I ever get the nerve to say hello in this cafe
Say you will
Mm-hmm
Say you will
Marry me
Mm-hmm

anger

Jag vill inte ens tänka på dig mer, jag blir bara så arg. Vem tar ett sådant beslut, vem väljer att lämna hela världen bakom? Jag blir ledsen eftersom jag blir arg, men hur ska jag någonsin kunna acceptera ditt beslut?

Det sista jag ser innan jag somnar är ditt ansikte, jag ser det vita stela rummet, jag ser de tända ljusen, jag ser dig, du finns inte mer. Jag ångrar att jag gick in i rummet, jag ångrar att jag tog i din kalla hand, samtidigt som jag vet att jag skulle ångrat mig om jag inte gjort det.


Du tog ett beslut som inte  är värt att accepteras.

saturday

Jaha, så var det lördag & jag har redan avklarat mina timmar på mina två jobb. Sliten är bara förnamnet, but hey, i'll live! Var så mega stressad i morse så när jag väl kom till jobbet och skulle börja packa upp varor, så drog jag brytkniven rätt över fingret, klantarsel. Så nu sitter jag här, med ett fint plåster på pekfingret.

Imorgon åker vi till Öland & kollar på Lasse! Som jag har väntat på det häääär, suger ju bara att vädret tydligen ska vara kasst. Men, egentligen så vad spelar det för roll? Det blir lasse, kärlek & sprit, PUSS på det.

Har bosatt mig i soffan sedan jag kom från jobbet, världens löjligaste program på tvn, några medier eller vad det heter, spökfreaks helt enkelt som håller på med sitt sökande. Jeez..


Onödigt inlägg, men ni läser ju ändå, så skyll er själva ;)

hit this

Just dance

Sidney Samson – Riverside - Radio Edit
The Killers – Somebody Told Me
Jason Derulo – Ridin' Solo
Ke$ha – Take It Off
Christina Aguilera – Not Myself Tonight
Henok Achido – Heartbreak Hotel
Henok Achido – High On Life (When The Drugs Don't Work)
Jamie Foxx featuring Justin Timberlake & T.I. – Winner
Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)

rock that sound

Sweet lovely songs

16 Frames – Close Range
John Mayer – War Of My Life
Lars Winnerbäck – Stackars
James Blunt – Tears And Rain
McLean – My Name
Sheryl Crow – The First Cut Is The Deepest - Acoustic Version
Train – Marry Me
Train – Calling All Angels
The Script – Breakeven

doin' just nothing

det här skrev jag igår, men det värkar inte kommit upp, så here we go again:

När klockan slog åtta vandrade Emelie in genom min dörr här på Backagårdsvägen 18 och det med besked, jag bytte genast om från min jobbtröja och sprang sedan ner för trappan för att sedan åka och handla med min fru. Efter vi vandrat runt (relativt vilsna) i affären en bra stund så kom vi på vad vi skulle göra för mat, så sagt och gjort så köpte vi mat som vi (läs: jag) lagade. Sen sprang klockan bara iväg & jag kom nyss hem. Vi har enbart suttit vid hennes köksbord och gjort nästintill ingenting.

Det är det jag älskar med henne, hon är som min syster som jag aldrig fick. Vi kan sitta tysta och göra ingenting & ändå är det inte konstigt eller stelt. Vi behöver inte prata nonstop (även om vi oftast gör det) utan kan bara vara. Självklart satt vi inte enbart tysta, utan vi har pratat massa minnen & lite framtid. I år firar vi åtta fina år ihop. Jag älskar dig min fina Emelie Miche de Malleray.

flashback

Läste igenom min gamla blogg nyss, den som få visste om, den anonyma. Jag var så nere, på grund av dig, på grund av mig. Det gör ont i hela mig att läsa hur det var, hur mycket på botten jag faktiskt var. Du förstörde mig, men jag tog mig upp igen. Men till vilken nytta? Jag vet inte ens längre hur det skulle vara utan allt drama.Oktober 2009
Jag tänkte om jag blundade riktigt hårt, inte berättade det för någon, så hade det inte hänt. Det hade inte ägt rum, tog jag inte orden i min mun så var det ogjort. Borta med vinden. Man är så dum.

i don't want to anymore

Just disappear


Melissa Horn – Jag kan inte skilja på
Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


give iiit

Förövrigt, hur gärna vill inte jag ha en sånhär?!
Jag bara ska ha en, så är det bara!


not all bad

Jag vill hata dig så mycket emellanåt så jag glömmer bort att även du kan vara bra, riktigt bra. Och att du faktiskt varit det. Blinded by hate, så att säga kort & gott. Jag ville aldrig bli en bitter människa, men du har en påverkan på mig som ingen annan någonsin haft. I don't want to throw it all away, give it a chance, belive in it.

Imorgon jobbar jag förövrigt mellan 9-18, sådär pepp när det är supermegafint väder ute, men what to do liksom. Snart är det iallafall helg, fredag-lördag-söndag. Eller ja, på fredag är det inte helg för det är jobbdag, men sak samma. Gud vad babbligt det här inlägget blev. Borde sova redan, la mig i sängen för länge sen. Kan inte somna, ångest & för varmt i rummet. Crap.

somewhere i ran out of words

När inget annat passar, när det inte fungerar att prata, när ett telefonsamtal känns menlöst, när kontakt känns som en ansträngning, när mina tankar låser sig fast, då identifierar jag med mig med låttexter.

Som så många gånger förr står jag här, vid ett vägskäl, alltid samma sak. Make up your f-ing mind.


Katy Perry – Thinking Of You
You're the best, and yes, I do regret
How I could let myself let you go
Now, now the lesson's learned
I touched it, I was burned
Oh, I think you should know

'Cause when I'm with him I am thinking of you
Thinking of you, what you would do
If you were the one who was spending the night
Oh, I wish that I was looking into your, your eyes
Looking into your eyes, looking into your eyes

Oh, won't you walk through?
And bust in the door and take me away?
Oh, no more mistakes
'Cause in your eyes I'd like to stay, stay

a darker shade of black

Elin Ruth Sigvardsson – Kom ihåg mig

För denna är för dig.
I'll always love you.

if i could fall asleep next 2 you

För att det är så fint, så ärligt & så hjärtskärande igenkännande.


Magnus Weideskog – Somna bredvid dig

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig

some ink

Jag vet att du inte tyckte att jag skulle hålla på med tatueringar, men envis som jag är så sa jag alltid till dig "min kropp, mina val". Nu bär jag dig med mig vart jag än är, inte bara i mina tankar. Jag älskar dig, föralltid.
If love alone
could have
saved you


marked

Idag har jag tatuerat mig, på ryggen, mellan skulderbladen. En textrad ur dikten från pappas minnesgudstjänst. Så, den var för honom. Har lite halvkassa mobilbilder som ligger uppe på Facebook, men tänkte slänga upp en bättre här imorgon. Den värsta smärtan jag vart med om, jesus. Men, det var det värt. Jag grät, inte just för smärtans skull så mycket kanske, utan för att, ja, för att liksom. Jag saknar honom så det gör ont, ont i hela mig.

If love alone could have saved you

i got a feeling

Ibland, ofta, sällan så känner jag mig så jävla ensam. Alla flyttar, startar nytt, går vidare. Men jag står kvar på samma plats redo att bryta ihop för minsta förändring. Jag fixar inte ensamheten, den kväver mig, riktigt sakta. Jag har mina fina vänner, även om dom är på avstånd. Men känslan, den äter upp mig. När kommer jag bli redo för förändring? Jag hade så mycket planer, jag ville så mycket. Men allt raserades när du försvann. Du förstörde så mycket för mig, jag säger det utan att känna mig egoistisk. Jag hade ett annat liv inom räckhåll, planer. Allt är förstört.

at night

Jag trycker undan tankarna, tankarna på dig. När jag ska somna så kommer allt över mig igen, alla minnen, all besvikelse. Jag kommer aldrig förstå dina tankar, hur du kunde. Hur du kunde lämna kvar mig här. När jag blundar, när det blir sådär tyst, när jag ska sova - då kommer det. Allt kommer tillbaks. Jag tvingar mig själv att tänka på annat, fixar inte mer. Jag vill inte tänka på det, men jag vill inte att det kommer ikapp mig senare.

in my shoes

Ni vill inte gå i mina skor nu, inte för att dom luktar illa eller så, utan för uttrycketsskull liksom. Jag trött på mig själv nu, på riktigt. Jag är förfan trasig totalt. Sätter mig situationer som jag vet är fel, gör fel, säger fel. Självdestruktivt. Jag gör saker jag vet att jag inte mår bra av. Varför är man så trög att man gör saker när man vet att det slutar skit ändå? Jag förstår inte alls.

RSS 2.0