make me up.

Sitter i David & Oskars vardagsrum. Båda killarna står på toan. Jag hör lite småviskningar "jag skulle vilja sudda ut det här", "men ta inte i hela ansiktet".. Jag måste ju fråga; SMINKAR NI ER? som svar; eeeeeh, nejnej vi pratar fotboll, öl & sprit.. "OKEJ"

bloody monday.

Idag är det storstädning/packning. Och fyfan vad det ser ut här just nu. Ser ut som att ett tredje världskrig har ägt rum här och ja, usch bara. Men, som Billy sa; jag jobbar enligt kaosteorin. Först ser mitt rum ut som en katastrof, sen börjar jag städa, sen ser det äääännu värre ut än från början & tillslut så är det rent och fint. Fråga mig inte hur det går till, men det verkar funka.

update.

I fredags stannade jag somsagt hemma & kollade idol och tryckte i mig godis istället för att gå ut. Bra drag. Tvättade en maskin tvätt. Alltid något.. Fredag blev till lördag och jag och Elin satt på min inglasade altan och drack rosé och spelade spel & bara hade det himla bra. Klockan blev halv tolv och Gustaf körde in oss till stan. Varsin drink och varsin shott senare begav vi oss från Lagerlunden in till Grace. Och nyktra var vi verkligen inte. Söndagen var med andra ord helt hemsk. Vaknade till vid halv tolv, somnade om, vaknade halv sex på kvällen. Alltså blev det inte mycket gjort där inte.

simply the best.

Min lillebror. Finaste killen som går på jorden. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och han är världens bästa, världens finaste. Jag kommer sakna honom så jag går i sönder när jag flyttar. Usch. Spelar ingen roll när eller var jag befinner mig så kommer han alltid vara nummer ett. Världens finaste unge. Eller, unge.. Han är fjorton och allt annat än ett litet barn. Vart jag vill komma är väl egentligen att jag älskar honom, fruktansvärt mycket. Världens finaste Zack Nybakk.

a thousand things.

Det finns tusen saker jag skulle kunna säga om dig,
tusen saker som jag håller för mig själv.
Ingen är som du,
Ingen alls.
I mina ögon är du bra, helt underbar.
And I'll miss you.

boring.

Mitt rum ser ut som ett krig. Alltså verkligen. Jag F Ö R S T Å R inte hur jag ska kunna få ordning på allt innan jag flyttar på onsdag. Hittills har jag tvättat en tvätt av typ tusen tvättar som behövs innan jag åker. Jesus. Inte blir det väl bättre av att det är fredag och att jag vill göra allt annat än att just städa och tvätta? Nu sitter jag och sneglar bort på min tvätthög, äter godis & kikar på idol. Funderar på utgång, men Grace 18 lockar sådär mycket. Sällskapet lockar däremot mer. Men, laddar nog inför imorgon istället. Grace 25 med min fina!

things i'll never say.

There's so much I'd like to tell you,
There's so much more I'd want you to see.
Some things you'll never see,
And some things you'll never know.
Some words just don't come that easy.
If I could, I'd tell you right away.
Because you're perfect,
And I ...

shit happens.

Började precis städa, ångrade mig så nu går jag och bränner en ny skiva till min bil istället.
Sa jag att jag inte är effektiv nyss? Det är jag visst, fast på fel sätt. Shit happens.

monday morning

Nu börjar det bli på riktigt. Sagt upp mig från jobbet, bokat in sista träffar med folk som man inte kommer se på ett tag, nu är det bara packning som återstår. Ja, och ni vet ju hur mycket kläder jag hyser i mitt rum/mina garderober. En vecka & en hel livstid med massa kläder, jesus. Sen, så är jag ju inte den mest effektiva människan som finns så jag kommer väl på kvällen innan jag flyttar att jag inte lyft ett finger uppe på rummet. Ja, återstår att se alltså!

just like that.

Mina kära vänner, håll i hatten! Jag har varit ute och sprungit! För er som känner mig väl så vet ju ni att jag inte rör på mig, alls. Idag var första gången jag sprang på x-antal år. Så, jag är stolt över mig själv!

each time.

Each time,
I fall a little bit harder.
You're just perfect.
Bruno Mars – Just The Way You Are

for you.

Sade – By Your Side
Coldplay – Fix You
Takida – Reason To Cry
Lars Winnerbäck – Kom ihåg mig
Låtarna, låtarna som jag spelade för dig. Spelade i en fullsatt kyrka, för dig.
I'll love you & and I'll miss you until the day I die.
Älskade
Fina
Underbara
Pappa.

try sleeping with a broken heart.

Magnus Weideskog – Lämna honom
Bruno Mars – Just The Way You Are
Ulf Lundell – Jag Saknar Dej

six months, same as forever.

Idag, för exakt ett halvt år sedan var det vilken kväll som helst. Jag gjorde samma saker som vanligt. Jag gick och la mig på kvällen, i tron på att vakna upp till en ny, likadan dag. Om jag bara visste hur fel jag hade. Om jag bara kunde anat. Det blev morgon, den åttonde april & jag vaknade. Hade försovit mig en timme till praktiken, men kände ingen stress ändå. Jag minns att jag tänkte innan jag somnade kvällen innan, att jag inte pratat med pappa på en vecka. Jag kom fram till att jag skulle ringa honom dagen därpå. Om jag bara hade lyft luren och ringt den kvällen istället. Kanske hade saker vart annorlunda, kanske inte. Det får jag aldrig veta. Morgonen den åttonde april, dagen den åttonde april, en dimma. Allt ett enda stort kaos av tårar. Det var sista gången jag såg dig, bara det att denna gången så andades du inte längre. Du hade inte samma färg i ansiktet. Dina ögon stirrade tomma.
Imorgon, ett halvår.

questions.

Meningslös.
Bortkastad.
Vem som helst.
Underbar?
Någon speciell?
Betydelsefull?
Att en människa kan fylla dig med så mycket känslor om dig själv. Som att man inte vet själv vem man egentligen är. Som att man behöver ta åt sig, lyssna till personen i frågas åsikter. Jag vet vem jag är, på ett ungefär. Jag vet också vem jag vill vara i dina ögon. Jag vet hur bra jag kan vara, om du för en gångsskull tillåtit mig. Hos dig, alldeles nära, precis tätt intill - där är jag oslagbar. Där vill jag stanna kvar.

taking some time off.

Har för övrigt parkerat mig i sängen för resten av eftermiddagen med mysmusik, Bingos bok & lite godis på det. Kommit 98 sidor so far, överraskande bra faktiskt!

books & lingerie.

Torsdag.
Vaknade upp jämte mitt hjärta imorse. Vi stegade upp ur sängen & gjorde oss iordning för att åka till stan och äta frukost. Vi parkerade oss på Skåres en halvtimme & sedan började Elin jobba så jag följde henne dit. Sedan mötte jag upp Annie för lite shopping. Dagens köp blev lite underkläder, Bingo Rimérs självbiografi & 2 påsar från systemet. Trevligt sällskap & trevligt tidsfördriv!

brunette.

Ny årstid, ny färg.
Omstart.

six months.

8 Oktober. Ett halvår. Sex månader.
Du tog sönder mig.
För all framtid.
Du lämnade mig.
För all framtid.
Du svek.
Du försvann.

moving on, and away.

Tisdag. Menlös tisdag. Har dock spenderat den ihop med min finaste, Elin. Henne tar jag i handen den 20de oktober & flyttar upp till Stockholm med. Lilla Essingen. Jobbsökande & flyttstök. Jag längtar. Vi tar ett steg åt rätt håll, mot något nytt.

i won't break.

And once again I held you close,
once again it broke my heart,
once again I want to be with you, only you.
I'll stay close forever, if you let me.
I won't break if you stop me.

this is it.


up and running.

Sjukligt trött på att bara ligga hemma. Så idag har jag aktiverat mig! Jag har renoverat! Eller, ja.. Ola, Gustaf & Emil renoverade. Jag fick såga lite i meningslös väggar, skruva nån skruv & slå omkring lite med en yxa. Dom hade aldrig fixat det utan mina ansträngningar. Typ.. För att fortsätta dagen så har jag köpt vin & beger mig snart in till Pål där det vankas galej & sedan Grace! Himla trevligt!

Förresten, jag flyttar till Stockholm i oktober!

RSS 2.0