again and again.

Och bara sådär, som så många gånger förr, så står jag här.
Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

killing me softly.

It's just like you're a drug
A drug that I can't quit
I just can't get you out of my system
It's runnig deep inside my veins
Bit by bit making me tired
Bit by bit killing me

you gotta love the weekends.

Tänkte att jag bjuder på en bild från i lördags,
och som såhär såg jag minsann ut.

i never wanted this.

Jag har blivit en tjej som jag aldrig trodde jag skulle bli, jag har blivit något jag inte står för, något jag inte valt själv. Jag är hon utan pappa, jag är den tjejen som får be folk sluta skämta om saker som hon själv kunde skämta om förr, jag är tjejen som gråter till filmer så fort någon går bort, jag är tjejen som tvingar undan sina tårar istället för att låta dom rinna. Jag har blivit en tjej som jag inte vill vara. En tjej som jag inte är.

trouble

@ work.
Dagens i-landsproblem;
En mamma & hennes ca femårige son står och ska hyra film
Mamman tycker minsann att hennes son ska se SpaceBuddies för det låter ju häftigt. Mamman är jättetaggad och promotar verkligen filmen så jag misstänker nästan att hon vill se den. Sonen däremot är inte riktigt med på mammans teori om att det är häftigt med valpar i rymden. Sonen tjurar samman och vill inte se den. Mamman säger fortfarande att den verkar ju vara häftig. MEN LIKSOM, HAN VILL INTE KOLLA PÅ RYMDVALPAR, LÅT HONOM VAAAA.


Det hela slutade med att mamman hyrde den ändå.
Jeeez.

awesome

Inflyttningsfest hos Pål igår. Sinnessjukt roligt. Jättefull. Grace.
Ja, sammanfattningsvis så var det en riktigt grym kväll igår! Underbara människor och en jävligt skön (berusad) stämning. Efter massa spontanshotts och en rejäl mängd vin så tog vi taxi till Grace. Där inne drack vi ännu mer och dansade tills det var dags att gå hem. Lovely!

Probably forever

You're my weakest link
Probably you'll always be.
You're the question that I can't answer
Probably I never will.
You're that sickness that I just can't cure
Probably I'll never get well.
Forever being sick
Forever under the influence by you
Forever lost
Forever yours.

days and weeks

Torsdag igen, 21 veckor sedan. Tankarna blir lite bättre med tiden, men dom försvinner inte. They never will. Det kommer aldrig aldrig att bli förståeligt. Jag ska behöva förklara för mina framtida barn varför dom inte har en riktig morfar. Såklart kommer dom ha Billy som morfar, han kommer vara världens bästa morfar. Men ändå, jag vill ändå att mina barn ska veta vem min pappa var. Min pappa var långt ifrån perfekt, men han var min pappa. Jag har ärvt mycket av min pappa, mina läppar, mitt sinne, min längd, mina fötter tillochmed. Jag har fått nästintill allt från honom.

I'll miss you and I'll love you until the day I die.

city

Idag var jag i stan med min älskade David. Vi åt mat, fikade & shoppade lite smått.

greece

Om två veckor + en dag så är jag och Elin i Grekland,
u n d e r b a r t.

wonders

Everything happens for a reason, det brukade vara mitt motto. Jag var säker på att det alltid fanns en anledning till att säker hände. Nu, nu vet jag inte längre. Jag menar, vad var det för mening med att min pappa skulle ta sitt liv? Jag kan bara inte riktigt förstå. Fortfarande så är allt lika oklart som dagen det hände. Eller, den dagen i sig är nästintill kristallklar för mig. Jag kommer ihåg den som igår.
När mamma & Billy satte sig på varsin sida om mig i soffan, när mamma berättar vad som hänt, hur Billy håller hårt i mig när jag får panik, hur jag skriker att hon ljuger. Jag kommer ihåg allt. Jag vill glömma, kasta bort och helt radera den dagen. Jag vill aldrig att någon i min omgivning får uppleva den dagen, eller uppleva sorgen jag tvingas gå med varje dag.

oh this is love

Rosé, världens finaste Amanda, balkong & musik.
KÄRLEK.

tired

Torsdag. Du försvann en torsdag. Torsdagar är alltid lite extra påfrestande. Datumet den åttonde, är påfrestande. Alla tankar kring dig tär på mig. Jag är fortfarande arg, ledsen & besviken. Självmord är i min bok egoistiskt och något man inte gör. Man kämpar, man kämpar för att åstadkomma någonting bättre. Jag vill skrika, gråta och hata, men jag orkar inte. Jag orkar inte skrika. Jag orkar inte gråta mer. Jag orkar inte hata. Det tjänar ingenting till. Jag är maktlös, ingenting gör så att du kommer tillbaka. Jag är trött på att drömma, trött på att vakna upp helt sönderlipad. Jag är trött. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden.

runaway

Min plan är att fly, men samtidigt, flyr man så finns problemen kvar när man kommer tillbaka.

nighty


sweet twenty

Har glömt berätta, fredagen var asbra! Tjugoårsgalej här hemma med dom närmsta och dom allra bästa! Grillning, alkohol & lekar, kunde inte varit bättre. En bra kväll blev en bra natt och vi dansade in den på terrassen.

Tack alla mina underbara vänner som var här och gjorde det så jäkla bra!

wake up call

Om jorden för en sekund står stilla,
Om hela världen tar ett djupt andetag,
När det blåser iskallt över Afrika,
När man svettas på Nordpolen.
Den dagen ska jag stanna upp,
Den dagen ska jag inse,
Att det är dags att vakna upp.

pieces

YOU CAN SPEND MINUTES, HOURS
DAYS, WEEKS OR EVEN MONTHS
OVER-ANALYZING A SITUATION
TRYING TO PUT THE PIECES
TOGHETER, JUSTIFYING WHAT
COULD'VE, WOULD'VE HAPPEND
.. OR YOU CAN JUST LEAVE
THE PIECES ON THE FLOOR AND
MOVE THE FUCK ON


Unkown


f-u.

Alltså, morgonhumör? Nej! Alla som känner mig vet det. Det märks att inte mina efterblivna kunder på jobbet gör det. SLUTA BRÅKA MED MIG PÅ MORGONEN! Hur JÄVLA svårt kan det vara att försöka vara trevlig och inte så jävla efterblivna? Verkligen? Jag tycker inte heller att det är så jävla skoj att stå här och vara låtsastrevlig, men jag gör det ändå. Idioter.

Ja, jag är trött & bitter.
Låt mig liksom.Update 10 min senare;
Okej, jag sa bete er normalt, kalla mig inte "hej stumpan."
Usch

yuck.

Alltså, ibland blir jag mörkrädd när det kommer till folk. Jag står just nu på jobbet & den ena luffaren efter den andra kliver in genom dörren. Alltså, visst dom kanske har en dålig dag eller så. Men som tillexempel svettgubben nyss, känner man inte när man verkligen STINKER svett? Eller vad är grejen? En sak om du har jobbat och slitit och då luktar svett, men kom inte i rena kläder och se 'normal' ut när du sedan ska lukta som att du sprungit från Göteborg och hit typ. Duscha.

Eller folk som svettas så det syns, ni vet cdplattor under armarna? Vet man med sig att det är jättevarmt och att man svettas så tar man väl inte tillexempel en ljusgrå tröja på sig? Undvik färger som kommer 'framhäva' din äckliga svett liksom.


Kan ni vara vänliga att sluta upp med detta omedelbart?
Tack på förhand.

and here comes forever

Mina ögon har stirrat sig blinda,
Mina öron har slutat lyssna,
Min hjärna har slutat med logik.
Precis som om det vore igår,
Så känner jag idag.
Det är en evighet sen nu,
En evighet sen mitt hjärta började slå,
För dig.


before

Som så många gånger förut,
Fann jag mig med dina armar lindade kring mig.
Som så många gånger förut,
Ville jag stanna kvar där föralltid.
Som så många gånger förut,
Så gick tiden allt för snabbt och jag var plötsligt ensam.
Som så många gånger förut,
Skaver din ansiktsbild mot min näthinna.

Som så många gånger förut..

for you

Och ingenting blir som man tänker sig.

Fyra månader sedan, två dagar & en evighet sen du försvann. Jag kommer aldrig att förlåta dig för vad du gjorde, för vad du tvingar mig att genomlida. Vem vill inte se sitt barn växa upp, gifta sig & skaffa egna barn. Vem vill inte vara där på den resan? Jag kan lova, här och nu, att jag kommer göra allt för mina barn. Jag ska aldrig lämna dom, lämna en del av mig kvar. Vem kan vara så självisk? Vem gör så mot någon man älskar?

Jag kan fortfarande inte förmå mig att radera ditt nummer i min telefonbok. Jag kan inte. För då kanske allt blir mer verkligt och då gör allt ännu mer ont. Jag bara kan inte förstå. Jag vill aldrig förstå. Ditt beslut var själviskt, idiotiskt och det dummaste en människa kan göra. Ibland måste man slåss, slåss för att orka finnas kvar. Stå rätt upp på benen när man egentligen inte orkar.

Trots att jag hatar vad du har gjort, så älskar jag dig & jag saknar dig så att jag aldrig igen kommer bli som förr.

sound of misery

Melissa Horn – Sen en tid tillbaka
Lars Winnerbäck – Hugger i sten
Melissa Horn – Vår Sista Dans
Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

cold hard truth

Det sliter i mig, det sliter i mitt hjärta,
Precis som förr.
Jag vet hur jag hamnade här,
Men jag vet inte varför.
Jag sa att jag gick,
Jag skulle inte se tillbaka.
Jag sa att jag gick,
Egentligen stannade jag kvar.
Jag sa att jag tog tusen steg fram,
När jag egentligen tog tusen steg bak.
Inga kan ta fel på varandra som vi,
Textraden som ekar i mitt huvud.
Den sanna sanningen,
Som stirrar mig rakt i ansiktet.
Och det enda jag vill är att gå,
Men jag stannar kvar.

love

Glömde säga att jag fyller 20 år på tordag, grymt! Sen behöver jag inte bli äldre, eller ja, jag kan tänka mig att bli 25. Men sen slutar jag fylla år och stannar där! Födelsedagen firas in rejält nere på ett grymt event nere i Malmö tillsammans med Elin (som fyller år på fredagen). Det blir en kick ass dag, helt klart!


up and away

Det har varit en minst sagt spännande vecka. Eller spännande är fel ord, händelserik helt enkelt.

I onsdags var det boupptäckning, det gick relativt smidigt och fort. Nu är det avklarat och jag behöver aldrig sitta på det kontoret igen, aldrig ta i de papprerna igen. Skönt.

Torsdag var en händelserik dag, på många sätt. Det hela började med att jag mötte upp Elin utanför hennes jobb, sen gick vi och käkade osv. Sen så helt plötsligt hade vi bokat en resa till Grekland den 9 september? Spontant någon? Eh, ja! Sen så bestämde jag mig för att köpa en telefon, i Jönköping? Sagt och gjort så åkte jag och Emelie till Jönköping och köpte mig en ny telefon. Efter det gick vi på konsert i Hok & sjöng med till underbara Melissa & Lasse! Det var en bra dag.

I helgen var det Karl-Oskardagarna och det var lika med massa utgång och dans!


top of my mind

Jag trodde aldrig att jag skulle vara den som satt kvar här.
Jag trodde aldrig att jag skulle vara den som undrade hur det kunde vara.
Tanken slog mig aldrig att det skulle göra så ont.
Tanken slog mig aldrig att det kunde sluta såhär.
Jag visste inte hur gärna jag ville att det skulle fungera.
Jag visste inte hur gärna jag ville att du skulle se mig med andra ögon.
Ett plus ett är två, dock inte vi två.
Matematik och logik, har aldrig gått hand i hand med oss.
Nu sitter jag kvar och undrar hur det kunde vara.
Om det logiska var vettigt och matematiken gick ihop.


upside down

Mage i uppror, illamående.

Boupptäckning imorgon.

RSS 2.0