BoozeCruise.

Efter att ha krupit upp ur sangen pa tisdagmorgon sa promenixade vi over gatan & la oss pa stranden. Vi lag i 30 min, 30 blev 60, 60 blev till 90 minuter och dar var det stopp! Bakfulla och elandiga sa tog vi oss till BoozeCruise kontoret for att boka in en tripp kvallen till ara!

Halv fem sa mottes vi alla 8 upp i baren pa BoozeCruise Bar n' Grill & tog en snabb genomgang av kvallen fore, innan det var dags att satta sig i bussen som skulle ta oss ut till hamnen dar baten & spriten stod och vantade!

Vi hade skitkul, riktigt javla askul! Men, jag vet inte om de andra manniskorna pa baten hade det, for direkt vi kommer ombord scannar vi av stallet & inser att nja, vi vill nog halla oss for oss sjalva (ni far garna tycka att det later trakigt, men vi 8 hade sa javla roligt ihop) sa vi gick upp pa "overvaningen" dar vi sedan blev servade med drinkar i flera timmar innan det var dags att aka in till land igen! Sa mycket som jag skrattade den kvallen, det vet jag inte riktigt nar jag gjorde senast. Jag skrattade tills jag skrek, tills jag grat & tills jag hade ont i magen! Tack underbara brudar for en helt kickass kvall!

Efter baten begav vi oss till klubb efter klubb tills fotterna varkte & huvudet snurrade lite val mycket. Halv fem trillade jag i sang & var inte jatteglad nar klockan ringde vid elva for att stiga upp till beachen. Vi klar pa oss och gar ner for trapporna & inser att det sporegnar.

Och sporegnat har det nu gjort i 2 dagar & vi inser att regnperioden faktiskt har kommit ikapp oss dessvarre. Jag trodde for nagra dagar dar att jag skulle komma hem brun som fan efter att ha stekt har i Vietnam sista veckan. Men icke! En och en halv dag lyckades jag fa till. Men, battre an inget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0