Kuta Beach.

Dags for en ny kategori har i bloggen; En tripp till Asien! Har kan ni folja mina & Johannas upptag under var resa runt i Asien.

I Tisdags landade vi efter en 23h lang flygresa i Denpasar, Bali utan en enda plan, inget boende bokat eller en bestamd stad att aka till. Sa, vi hookade upp en taxigubbe som bestamde sig for att kora oss till Kuta (surf & partystalle). Vart boende var val, sadar.. Inte mycket att hanga i granen men anda helt okej, vi betalade 65kr per natt var sa vi kan inte klaga!

Forsta natten var vi helt doda sa vi gjorde inte speciellt mycket. Dagen darpa sa chillade vi stenhart pa hotellrummet och vid poolen, vadret hade hittills vart ratt kass sa vi bestamde oss for att liva upp oss med en riktig partynatt! Och som vi festade! Var pa ett stalle som hette Sky Garden, vilket var en nattklubb med 4 vaningar och grym musik! Dar traffade vi aven ett gang svenskar som kom fran Uddevalla sa vi rojde stenhart med dom till stangning for att sedan dra till vart hotell och nattbada (vilket for Johannas del slutade i glasskarvor i foten & gront har..).  Vi somnade vid sju for att sedan ga upp och stada rummet vid tio & bli upphamtade med taxi klockan tolv for att ta oss ut pa Lembongan Island.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0