not that out of reach..

Min tur. Lite lycka. Fyfan vad bra. Saker & ting faller på plats och stora förändringar på intåg.
Maybe the winds are blowing my way, i think it just hit me, right in the face.
Wounderful!

sound of sorrow.

Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag

truth.

There's always a little truth behind every "just kidding",
a little knowledge behind "I don't know",
a little emotion behind "I don't care"
and a little pain behind "It's okay".

i just can't.

Ditt mobilnummer, ditt facebookkonto, dina mail. Jag kan inte förmå mig att ta bort något av det. Inte ens ett onödigt mail med någon fälg du skickat bild på för smakråd. Ingenting. Allt finns kvar.
Fan ta dig. Att du gjorde såhär.
Fyfan.

push it away.

Orden börjar sina. Mitt minne börjar blekna. Mina tårar börja torka ut. Allt det där, för att jag tvingar det. Jag vill inte prata om dig, jag vill inte minnas den dagen & jag vill inte gråta. Jag har en förmåga, en förmåga att blunda för verkligheten. Inte låta den påverka mig. Jag önskar jag var på ett annat sätt, jag önskar att jag skrek, grät & var ledsen. Jag önskar att jag inte sparade på allt inom mig, men jag orkar inte vara svag. Jag orkar inte ta tag i allt. Det är för mycket. På tok för mycket.

all i ever did.

Som ett hjärnspöke
Som den där djävulen på axeln
Som en sjukdom som inte går över
Du är en vandrande katastrof
Du har förstört mig för sista gången
Du borde inse
Du borde vakna upp
Du borde förstå
Allt jag gjort för dig
Allt jag offrat
Allt för dig.

and there it is.

Sådärja. Konstaterad halsfluss. Livet leker, verkligen. Penicillin + hostmedicin i 10 dagar framöver. Ja just det, jag glömde nog nämna att jag fått urinvägsinfektion också. Så, idag har jag insett vad höjden av sjukhet är; det är när man sitter och shottar sin hostmedicin & sväljer ner med tranbärsjuice. Så tranbärsjuice för urinvägsinfektionen samt frysmat - min kost denna vecka. Findus sparrissoppa får väl tre solar av fem, eller egentligen två, men om man kryddar den lite själv så kommer den upp i tre. Hoppas ni är avundsjuka på mitt lyxliv.

sick.

Misstänkt halsfluss. Underbart. Doktorn imorgon. Kul.

back again.

Sitter på tåget på väg hem, bara en halvtimme kvar. Har lyckats dra på mig världens förkyldning så jag sitter här och känner mig knappt levande. Inte hjälper det heller att det sitter så sjukt högljudda människor runt omkring. Men, jag har lasse i lurarna & blockar ut det mesta av ljudet. Igår besökte jag, Jonas & Oskar Whiteroom, himla trevligt & onyktert! Känns idag dock.. Ikväll kommer min älskade Elin hem till mig & det blir massa mys. Längtar tills det blir måndag då jag får hämta mina nya glasögon!

big city.

sitter jag för andra kvällen i Stockholm och jag älskar det. Igår mötte Frida upp mig på stationen där jag stod helt vilsen och hittade ingenstans. Vi gick och käkade på John Chris & sedan spatserade vi hem till henne. Vi kollade lite film & sedan drack vi vin & gjorde oss iordning. Vi åkte till hennes jobb och käkade, Le Rouge. Underbar mat, helt klart bästa musslorna jag ätit i hela mitt liv. Även där drack vi vin & sedan drack vi ytterligare mer vin hemma hos henne. Helt underbart mysig kväll med min andra hälft.
Idag så har jag begett mig hem till Oskar & David så nu sitter vi (läs; dom) och kollar trav på tv. Strax kommer även Jonas hit & klockan tio blir det kungarna av tylösand! Helt klart det mest underhållande programet som går just nu.

got me thinking.

När jag var iväg så fick jag massa tid att tänka. Tänka på viktiga och mindre viktiga saker. Men en sak jag kom på att folk som tar energi är knappast värda att lägga den energin på. Och endel sådana har jag i mitt liv, precis som dom allra flesta förmodligen har. Det gäller bara att komma till insikt med det. Och det tror jag att jag har gjort.

and away again.

Landade i Sverige tjugo i ett natten mellan torsdag & fredag. Natten spenderade vi på hotell i Malmö & på morgonen tog vi tog vi tåget hem igen. På tågstationen kom min lilla mamma springande med gråten i halsen & nästan kvävde mig med kramar.

Jag kunde stannat i Grekland minst en vecka till, men nu är jag hemma och då måste man göra det bästa av situationen. Det jag har sysselsatt mig med sedan jag kom hem är att i fredags så var det kräftskiva hemma hos Emelie & efter det drack jag ett glas vin hemma hos Ola tillsammans med honom, Alex & Gustaf. Lagom mjukstart på hemkomsten. I lördags åkte jag till Sara i Landskrona, där hon numera är bosatt och pluggar. Efter 2 helmysiga dagar så åkte jag igår hem igen. Träffade Elin & sen gick jag en runda runt sjön med Ola & Alex.

Om mina planer går i lås denna vecka så åker jag till Stockholm imorgon och hälsar på min älskade David & världens finaste Frida. Så håll tummarna.

home.

Vart ska jag börja? Grekland var det underbaraste på länge. Jag har haft fötterna i havet, skrattat så jag gråtit, gått runt i en främmande stad, varit extremt lycklig, gråtit vid tanken på smärtan jag bär på, berättat minnen, skapat nya minnen. Jag har helt enkelt haft det oförskämt bra skulle jag nästan påstå. Självklart har det vissa stunder vart jobbigt & jag har gråtit. Gråtit och berättat fina minnen, dåliga minnen. Haft världens finaste bredvid och bara levt. Världens bästa vecka. Inte för att vara sådan men jag om någon behövde det här. Jag behövde få komma iväg, få känna att jag lever, på ett positivt sätt. På sista tiden har känt att jag lever, på ett fruktansvärt sätt. Så tack, älskade fina vän för en oförglömlig vecka. Underbart.

 


and off we go!

Ja nu jävlar är det dags! Om en & en halv timme går tåget ner till Malmö där vi spenderar kvällen/natten för att sedan sätta oss på planet klockan sju imorgon bitti. Känns så sjukt jävla bra! Nu äntligen är det min tur att komma iväg. Och tillsammans med världens bästa. FAN vad bra vi ska ha det! Har med mig datorn för att vara kontaktbar (lilla mamma är dödsorolig) så kanske slänger jag upp något inlägg när vi är iväg, annars kommer det nog bilder på facebook titt som tätt.


GREKLAND, BE READY.

five months.

Och imorgon är det fem månader. Nästan ett halvår. Hur fan kan tiden gå så fort? Det känns som igår & samtidigt så känns det som det gått en evighet. Jag har egentligen inte så mycket att säga om saken längre. Jag går runt helt tom i huvudet. Trycker undan alla jobbiga tankar & alla tårar som vill ut. Orkar inte. Vill inte.

Greece n' brillz.

Nu drar det ihop sig! Grekland på torsdag! Idag hämtade jag & Elin våra pass (jag är så ful på mitt att jag måste bränna det efter denna resan och sedan skaffa ett nytt, skojar inte). Sen lunchade vi och pratade om hur jävla bra vi ska ha det. Vi har sagt att vi skippar allt som har med tighta klänningar & högklackat att göra, skönt! Så det blir bara shorts, slappa linnen och platta skor. Lovely.

Förövrigt så har jag vart och beställt nya glasögon idag (ja, kära vänner ni vet säkert inte ens att jag är i behov av sånt). Synen hade blivit värre och mina gamla glasögon har jag ju slarvat bort så då blev det ett par nya idag. Känns bra!

cozy.

Krupit ner i sängen med lite choklad och kollar sista säsongen av the hills. Mys.

you're just a fool.

Jamen då kör vi det här IGEN; idiotkunder, var vänliga hålla er borta på morgonen när jag jobbar. Hur svårt kan det vara att bete sig lite? Alltså verkligen. Jag står här och är trevlig och så kommer det ett jubelpucko och frågar om tipslappar, han hittar inte rätt. Jag följer med honom och ser att dom står inte där, kollar om vi fått in nya men nej. Dom är helt enkelt slut. Jag hittar några med dagens datum på och frågar undrande om det kan vara den lappen han menar. Han tittar på mig som att jag är trög, tar lappen och trycker den rakt upp i ansiktet på mig och frågar om jag ser dom matcherna någonstans på skärmen. Jag svarar lugnt och sansat nej. Han muttrar nått om mig & om lapparna och jag säger måttligt irriterad att det är ju faktiskt inte jag som ansvarar för tillverkningen eller utkörningen av dessa lappar. Han blir asarg och småskriker att då kan han minsann gå och tippa någon annanstans. INTE MIG EMOT. Så säger jag. OCH, jag menar det.

Försvinn om du inte kan bete dig.
Idioter, låt mig och mitt morgonhumör vara gärna.

stupid.

Massa små inlägg idag, men må så vara. Snabbfråga nämnligen; VARFÖR, VARFÖR får människor som inte kan tanka ha en bil?! Nej men alltså verkligen? Jag förstår inte logiken. Jag lärde för fan mig tanka när jag var liten knatte. Men varför fullvuxna människor inte kan tanka är för mig obegripligt.

plans.

Jag har börjat bearbeta en ny plan för övrigt, en ny plan som tar mig härifrån. Känns som att det kan bli bra, riktigt bra faktiskt. Sen får vi helt enkelt se hur det blir.

wanna go home.

Nu är jag trött. Trött på jobbet & vill gå hem! Dock slutar jag inte förens klockan nio, men det är inte allt för långt kvar faktiskt. Sen blir det hem, äta & sova. Kul lördag liksom. Upp imorgon och jobba vid halv nio så att somna tidigt känns obligatoriskt.

repeat.

And just likte that, you got me hooked once again.

high heels.

Idag har jag lugnat ner mig lite. Eller rätt mycket. Men fortfarande; FAN. Men vi lämnar det. Igår samlades trion hemma hos Amanda för vin & skitsnack för första gången sedan april. Älskade Natha har ju äntligen kommit hem från Kos. Så vi firade & skålade med rosé. Sen tog vi taxi mot stan där vi först tog Grace med storm (bokstavligt, vi var mest taggade på stället) sen vid klockan ett sprang vi bort till Terrassen & dansade i våra höga klackar. Tio i två ville Amanda tillbaka till Grace så vi jobbade oss bortåt igen, jag stannade dock kvar utanför och pratade med lite folk istället för att gå i i tio minuter.

Tjugo över två hoppade jag & Natha in i en taxi som tog henne till Öjaby & mig hem.
Så det var en bra kväll.

drunkness.

Drar på mig min vita klänning, sminkar ögonen svarta & läpparna röda. Ikväll jävlar.

fuck off.

Fanfanfan. Min enda plan. Mitt enda hopp. Helvete. Besvikelse. Min biljett här ifrån. FAN.
Ikväll blir jag skitfull. Fan med.

friday.

Mindre än en vecka kvar till Grekland, underbart. Vart på stan med min lilla mamma, lite kläder & ett datorfodral till min Macbook som ska få åka med utomlands nästa vecka fick följa med hem. Nu städar jag undan det sista på mitt rum för att min morfar & hans fru (?) kommer hit från värmland och stannar över helgen. Lillebror spelar match idag igen så ner till virdavallen i snålblåsten klockan sex för att hejja och frysa ihjäl.

greatest.


Världens bästa pappa på kreta, 2004.

work n' pain.

Idag kom mina älskade och efterlängtade päron hem från Turkiet. Underbart. Jag tog med min mamma ut på middag, japanskt. Jag älskar henne. Så idag har det vart kramkalas, samt jobb mellan 12-18. Gjorde mig galet illa på jobbet idag så arbetsdagen slutade i tårar och ett ihjälklämt finger. Snyggt lindad har jag vart hela kvällen. Vilken jävla smärta. Fyfyfy.

mine's the best.

Alla säger att dom har världens bästa mamma. Jajaja, eller hur..
Min mamma är iallafall bäst, vad ni än säger.

housewife.

Skojar inte! Idag har jag jobbat mellan 06-15, handlat, storstädat (pågår fortfarande), tvättat (även det pågår fortfarande), lagat lite mat åt min bror. Om det är såhär det är att bli vuxen och mamma så tror jag att jag skjuter upp det ytterligare ett tag till. Inatt kommer mina käraste hem, det vill säga min älskade mamma & billy. Dom har vart i Turkiet en vecka så jag och lillen har vart hemma ensamma & det har fungerat över förväntan. Eller ja, vi kanske skulle tänkt på att småstäda under veckans gång, men icke. Ikväll har min bror match så jag tar Elin i handen och stegar ner mot Virdavallen vid kvart i sju. Bror min står i mål & dom möter Växjö Norra som tydligen är jättebra, så jag förväntar mig att dom får stryk. Men SOM jag ska hejja.

memories.

På tal om Grekland, så ska vi till Kreta. Kreta var min pappas favoritställe på hela jorden, dit åkte han ofta och mycket. Så, jag ska dricka hans favorit vin, äta svarta oliver & grekisk sallad - för honom. I'll honour him with my life. Förmodligen blir det endel tårar fällda, men, det ska bli skönt att komma tillbaka till Kreta. Det var hans plats på jorden & jag växte upp med att lära mig älska stället.

datenight.

Ikväll var det dags för datenight, klassiska bio & middag. Det blev asiatiskt och sedan filmen Grown Ups. Helt klart en sevärd film men jag gick nog inte med för höga förväntningar då jag hört från alla håll och kanter att den ska vara hysteriskt rolig. Men den var bra & rolig, men inte som jag trott. Maten var fantastisk och vi blev båda proppmätta. Som det sanna fettot som jag är så var det självklart att jag skulle trycka både efterrätt och godis i min redan överfulla mage. BRA Carolin, inte alls svimfärdigt mätt nu, nejnej. Och förresten, så var det Emelie som var mitt sällskap denna kväll, jag har inte gått och dejtat någon kille här inte. Icke.

just lovely.

Nästa vecka tar jag min finaste i handen och hoppar på planet till Grekland, lovely.

RSS 2.0